Inloggen     050 529 3400

 

Uw werknemer langdurig ziek?
Neem dan contact met ons op. Wij pakken het voor u op!

Offerte Aanvragen

Re-integratie 2e spoor

Externe re-integratie

Als werkgever kunt u te maken krijgen met een zieke werknemer die niet meer aan het werk kan binnen uw eigen organisatie. Dan komt de re-integratie 2e spoor in zicht: u gaat op zoek naar mogelijkheden voor uw werknemer om bij een andere organisatie aan de slag te gaan.

Re-integratie zoals het hoort!

Wij nemen de zorg voor een 2e spoor traject van u over. Wij nemen u alle werk uit handen zodat u er geen omkijken meer naar heeft. U profiteert van onze jarenlange kennis van de arbeidsmarkt; Wij stemmen het traject nauwkeurig op de wensen en mogelijkheden van uw werknemer af.

U krijgt een duidelijk verslag van de voortgang van het traject.

Individuele aanpak

Wij zijn landelijk opererend vanuit Groningen en staan bekend om onze deskundige aanpak. U krijgt een vaste contactpersoon en wij begeleiden uw werknemer. Onze re-integratiespecialist heeft alle aandacht voor u en uw werknemer!

Voordelen

Met onze aanpak is uw werknemer niet langer uit het arbeidsproces dan nodig. Dat bespaart u kosten. Vindt uw werknemer binnen twee jaar een andere werkgever? Dat scheelt u behoorlijk in de loonkosten. U bent verzekerd van een re-integratietraject van hoge kwaliteit. Daarmee voorkomt u een loonsanctie van het UWV. Afhankelijk van uw branche & verzekeraar maakt u kans op subsidie voor een re-integratietraject 2e spoor.

Meer info? neem dan contact met ons op

Meer informatie   Offerte aanvragen

“Wij werken al jaren samen met Arbo Content, een deskundige en betrouwbare partner”

- Senturra, Johanna Kuipers, Directeur SB