Inloggen     050 529 3400

 

Op zoek naar een mediator?
Neem dan contact met ons op. Wij pakken het direct op!

Offerte aanvragen

Mediation

Onenigheid op het werk?

Bemiddeling bij individuele arbeidsconflicten draagt bij tot betere oplossingen en minder kosten. Meestal hebben conflicten te maken met misverstanden en slechte communicatie. Mensen beschuldigen elkaar,  hebben weinig begrip voor een besluit dat een leidinggevende heeft genomen of een leidinggevende ziet niet in dat hij beter had moeten overleggen. Soms draait een conflict om ongewenst gedrag. Ook reorganisaties, overplaatsingen en arbeidsvoorwaarden kunnen tot spanningen leiden.

Pak het probleem aan bij de bron!

Arbo Content is van mening dat je het conflict moet oplossen  waar het ontstaan is. In beginsel proberen wij het conflict zoveel mogelijk te beperken. Wij streven er naar dat beide partijen zo snel mogelijk met elkaar in gesprek gaan. Eventueel is daar uw Arbo Content adviseur bij aanwezig.

Inzet Gecertificeerde Mediator

Vaak wordt bemiddeling door een van onze mediators pas ingezet wanneer iemand zich ziek heeft gemeld. Als de casemanager constateert dat er een probleem is kan men op dat moment pro actief een bemiddeling van een van onze Mediators  voorstellen. Op deze wijze is onenigheid op het werk zo snel als mogelijk opgelost!

Op zoek naar een Mediator? Neem dan contact met ons op. Wij pakken het direct op!

Meer informatie   Offerte aanvragen

“Wij werken al jaren samen met Arbo Content, een deskundige en betrouwbare partner”

- Senturra, Johanna Kuipers, Directeur SB