Onze geschiedenis

Welkom bij Arbo Content, waar we dit jaar met trots ons 30-jarig jubileum vieren! Sinds onze oprichting in 1994 hebben we ons ontwikkeld tot een vooraanstaande arbodienstverlener, met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de dagen dat we een integraal onderdeel waren van de bedrijfsvereniging voor bakkers. Deze unieke oorsprong heeft ons voorzien van een solide basis in gespecialiseerde verzekeringen en arbodienstverlening, gedreven door onze passie voor de gezondheid en veiligheid van werknemers binnen de bakkersbranche en daarbuiten.

 

In 2007 markeerde een nieuwe fase in onze reis toen Arbo Content zelfstandig verder ging. Deze strategische beslissing werd ingegeven door de noodzaak om onze diensten breder aan te bieden en de scheiding van rollen en bevoegdheden binnen onze sector te respecteren. Het was een stap die niet alleen onze onafhankelijkheid bevestigde, maar ons ook in staat stelde om onze expertise uit te breiden naar een diverser klantenbestand. Veel van onze toegewijde collega’s, die al sinds de start bij ons waren, verhuisden mee naar ons nieuwe kantoor aan de Tromspingel 31 in Groningen.

Onze reis vanaf dat punt is er een geweest van groei en succes. Onze zelfstandigheid heeft Arbo Content in staat gesteld om ons aanbod te diversifiëren en te verrijken, waardoor we nu trots een breed scala aan beroepsgroepen bedienen, verder kijkend dan alleen de bakkerswereld. Onze toewijding aan kwalitatieve arbodienstverlening heeft ons niet alleen een betrouwbare partner gemaakt voor vele bedrijven, maar heeft ons ook geholpen een sterke band op te bouwen met onze klanten, gebaseerd op een goede relatie, expertise en betrouwbaarheid.

 

 

 

In 2020 zette Arbo Content weer een grote stap voorwaarts met de verhuizing naar ons eigen kantoorpand aan de Aarhusweg in Groningen. Deze verhuizing symboliseert onze groei, onze ambities en onze toewijding aan het bieden van de best mogelijke service in een omgeving die we zelf hebben vormgegeven. Het is een plek waar innovatie, klantgerichtheid en kwaliteit samenkomen, om zo onze missie voort te zetten om werknemers gezond en veilig te houden op hun werkplek en werkgevers hierbij de beste ondersteuning te bieden.

Bij Arbo Content onderscheiden we ons niet alleen door onze geschiedenis of onze locatie, maar vooral door onze benadering: wij zijn de “andere” arbodienst. Een partner die begrijpt dat elke sector, elk bedrijf en elke werknemer uniek is en een persoonlijke, betrokken benadering verdient. Met 30 jaar ervaring, een team van toegewijde professionals en een toekomstgerichte visie, staat Arbo Content klaar om u te ondersteunen bij al uw behoeften op het gebied van arbodienstverlening. 

Direct aansluiten

✓ Vul uw gegevens in, wij verwerken uw contract aanvraag
✓ Geef direct akkoord op uw contract!
✓ U bent meteen aangesloten bij een gecertificeerde arbodienst
✓ U voldoet aan de nieuwe wetgeving
✓ U voorkomt een boete van minimaal € 1500 van de Arbeidsinspectie

✓ Let op; Wij gaan er vanuit dat u de aansluiting bij Arbo Content besproken heeft met uw OR/Personeelsvertegenwoordiging en dat zij geen bezwaar hebben tegen de uitvoering van het contract. Wij zijn verplicht uw personeelsvertegenwoordiging een kopie te sturen van alle adviezen, tenzij de privacy in het geding is.

Offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Contact informatie

Pakket Brons

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Contact informatie

Pakket Platina

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Contact informatie

Pakket Goud

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Contact informatie

Solliciteer direct

Vul het formulier in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Contact informatie

Solliciteer direct

Vul het formulier in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Contact informatie